NYHETSMAIL - Februar 2016
Se nyhetsbrevet i din browser
Rubiks Bluetooth høyttaler

Denne retro-perlen av en Bluetooth høyttaler, designet som den kjente Rubiks kuben, som er kjent for mange og til glede for de fleste. Høyttaleren har en stilig detalj ved seg, da det ved å vri på toppen av kuben så justerer man volumet. Høyttaleren er offisielt sertifisert og godkjent av Rubiks.

I tillegg til det morsomme designet, er det mulig å streame musikk via Bluetooth eller via AUX-in inngangen. Høyttaleren har speaker funksjon som gjør det mulig å besvare telefonoppringninger fra mobilenheter via høyttaleren (håndfri). Rekkevidden er opp til 10m. fra senderen.
Høyttaleren har en utgangs effekt på 3W og spiller fantastisk god lyd til tross for sin lille størrelse. Der er innebygget batteri som kan lades via USB. Full-ladet høyttaler kan spille i ca. 5 timer. 

En fargerik gadget med god lyd, som vil vekke oppsikt i de fleste hjem eller på kontoret.
Feature oversikt:
•  Trådløs musikk streaming via Bluetooth
•  Besvar tlf. oppringninger via høyttaleren
   (speaker funksjon)
•  Rubiks sertifisert produkt
•  Rekkevide 10M
•  USB oppladning (kabel medfølger)
•  3,5 mm AUX-In (kabel medfølger) 
•  Utgangs effekt: 3W RMS
•  Oppladbart batteri (opp til 5 t. batteritid)
•  Mål: 9 x 9 x 9 cm
•  Veil. pris 645,-
Visste du:
Terningen blev oppfunnet av den ungarske billedhuggeren og arkitektur professor Ernö Rubik i 1974. Det anslås at det på verdensplan er solgt flere enn 300 millioner eksemplarer av denne berømte terningen eller etterligninger av den. Selv den dag idag er den veldig populær, noe en kjapt søk på nettet kan bekrefte.
Visste du:
Verdensrekorden for å sette sammen en Rubiks kube er på bare 4,9 sekunder, en rekord satt av kun 14 år gamle Lucas Etter i november 2015. Det arrangeres fortsatt konkurranser for å løse Rubiks kube. Den Norske rekorden for 3x3x3 kombinasjonen tilhører Morten Arborger 7,09 sekunder. Wow!
Visste du:
Det er mer enn 43 billioner forskjellige kombinasjoner, eller nøyaktig 43.252.003.274.489.856.000 kombinasjoner. Til tross for de mange mulighetene kan hvilke som helst terning løses med max 20 omdreininger.

Klikk her for å se Rubiks kuben løses på 1,019 sekunder.

Klikk på bildet ovenfor for å se Rubiks Bluetooth høyttaler video 
Klikk her for å laste ned bilder
For ytterligere opplysninger kontakt vennligst:

Ole Gunnar Ingul 
Market Manager
+47 900 88 700
ogi@strong.tv
STRONG Scandinavia A/S selger og distribuerer varemerkerne STRONG, THOMSON, SteamOne & Barkan i de nordiske landene med fokus på TV, SDA, Set-Top-Bokser, Cam, Wifi, Steamer, Audio Video, Klima & Ventilasjon Tilbehør etc.

STRONG Scandinavia ligger i Danmark og har et fullt oppsett innenfor salg, distribusjon, markedsføring og service for de nordiske landene.

STRONG Scandinavia er en del av STRONG Group. STRONG, etablert i Europa i 1989, er en global leverandør av forbrukerelektronikk og har 9 fullt operative datterselskaper og 6 regionale salgskontorer som dekker 55 land. Det europeiske hovedkontoret ligger i Østerrike med ytterligere utvikling & Research i Nederland, Ukraina, Østerrike og Kina.
LinkedIn
Send email
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Copyright © 2016 STRONG SCANDINAVIA A/S All rights reserved.

STRONG Scandinavia A/S
Jellingvej 26 - 9230 Svenstrup J - Danmark
Tlf. +45 98 38 22 11 - Email: salg@strong.tv
www.strong.tv - www.thomsonstb.net

STRONG Scandinavia Norge
Søndre Torg 6 - N-3510 Hønefoss - Norge
Tlf. 321 40 500 - Email: info_dk@strong.tv


Click here to unsubscribe





STRONG Scandinavia Sverige Filial
C/O STRONG Scandinavia A/S
Jellingvej 26 - 9230 Svenstrup J - Danmark
EmailL info_se@strong.tv
CVR/VAT no: SE516408268601